Adósságbehajtás

A gazdasági élet szereplőinek érdekében áll, hogy lejárt követeléseik kezelése során a költséges és hosszantartó peres eljárás elkerülése, a jogviták békés rendezése érdekében őket a megfelelő szakmai szervezet professzionális módon képviselje.

Cégünknek nagy tapasztalata van a pénzügyi és eszköz kintlévőségek kezelése, visszaszármaztatása tekintetében. Kitűnő szakmai és technikai felkészültségünknek köszönhetően, igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül behozni Megbízóink lejárt követeléseit – lehetőség szerint azok járulékaival együtt.

Bizonyított követelések beszedése:

Cégünk a behajtási folyamat teljes egészét fel tudja vállalni

Munkánk során a levél, ill. telefonos kapcsolatfelvételen túl az ügyféllátogató munkatársaink is bekapcsolódnak a behajtásba és személyesen keresik fel –akár az ország bármely területén- az adósokat annak érdekében, hogy velük fizetési egyezséget kössenek.

A személyes felkeresés során munkatársaink környezettanulmányt készítenek az adósok vagyoni helyzetéről, valamint tisztázzák a nemfizetés esetleges okát.

A behajtási folyamat a felszólító levelek küldésétől kezdődően a telefonos ügyintézést, az adósok látogatását, különböző adatbázisok felhasználását és a jogi eljárás alkalmazásának ésszerű kombinációját foglalja magában.

A semleges harmadik félként, ennek előnyeit kihasználva igyekszünk a felszínre hozni az adósok fizetési szándékát, egyeztető tárgyalásokat vezetünk le, megkötjük az esetleges részletfizetési megállapodásokat, és nyomon követjük azok betartását.

© omerta07.hu