Cégbiztonság, rendvédelem

Minden cégvezető tisztában van azzal, hogy nem elég egy gazdasági társulást jól vezetni, sikeres üzleteket kötni, hanem biztonságos körülmények között profitot kell termelni.

Az általunk „védett” vállalatoknál megbízónk gazdasági érdekeinek védelmére különböző humánbiztonsági folyamatokat vezetünk be. Intézkedéssorozatainkkal a Vállalat dolgozóival, partnereivel kapcsolatos kockázatokat csökkenteni tudjuk.

Megelőzzük, felderítjük és megszüntetjük mindazon szándékos, vagy gondatlan magatartásokat és a dolgozók, vagy a partnerek személyes körülményeiben rejlő, befolyásolás vagy zsarolás jellegű támadásokat lehetővé tevő kockázatokat, amelyek a Vállalatnak anyagi, vagy erkölcsi károkat okozhatnak.

Tevékenységünk másik célja továbbá az is, hogy segítse, növelje a munkavállalók, partnerek biztonsági tudatosságát, így az ártó szándékú befolyásoló törekvésekkel, sőt a támadásokkal szemben is védelmet nyújtson.

Az általunk a cégbiztonság, magánbiztonság területén szerzett tapasztalataink alapján kialakított humánbiztonsági rendszer egy olyan szabályozott kontroll alatt működő szigorú rendszer, amely a törvényekre és a belső szabályokra támaszkodva képes garantálni a szakszerűséget a Vállalat és dolgozói számára, amihez egy korrekt, az abban résztvevők részére biztonságot nyújtó és bizalmat keltő tevékenység társul.

Területei:

© omerta07.hu