Hogyan lopjunk csecsemővel? Kreatív megoldás rakomány eltulajdonításra

Nemzetközi szállítmányozást végző vállalat gépkocsivezetője fuvar közben, külföldön nem a kijelölt helyen töltötte a pihenőidejét.

Késő délután egyedül állt meg egy a kamionok által sűrűn látogatott benzinkút melletti parkolóban.

Odafutott hozzá egy tiszta magyarsággal beszélő roma nő, karjában csecsemővel. Kérte, hogy adja kölcsön a telefonját, mert nem tudják kifizetni a megtankolt üzemanyagot. Állítása szerint csupán néhány perce ment el a család többi tagja, vissza szeretné hívni őket, hogy rendezzék a számlát.

A kamionos ráállt, de „óvatosságból” kérte adja meg a számot, majd ő beszél velük. A nő mondta, hogy a rokonai csak románul beszélnek, így a sofőr beütötte telefonszámot és átadta a telefont. A csecsemőt tartó nő futásnak eredt a telefonnal együtt. A kamionos kiugrott a kamionból és üldözőbe vette a nőt, aki futás közben eldobta a babát. A kamionos ösztönösen megnézte a pólyát, amiben egy játék baba volt.

Pár száz méter tett meg, amikor két férfi felugrott a kamionjába és elhajtottak vele. Amíg megpróbált visszafutni a kamion felé szem elől tévesztette a nőt is.

A gépkocsiba szerelt technikai berendezéseknek köszönhetően a rendőrség a következő lehajtó után egy mellékúton találta meg a kamiont, azonban azt addigra már feltörték az ismeretlenek és a rakományt erősen megdézsmálták.

« Vissza

© omerta07.hu