Gazdasági információszerzés

A veszélyelhárítás és megelőzés szerves módon kapcsolódik egybe a versenypiaci pozíciók védelmét és építését szolgáló üzleti tevékenységgel.

Napjainkban a versenyképesség kiemelkedően fontos feltétele a pontos és megbízható forrásból származó információ ismerete.

A fennmaradás, a fejlődés és a profit növelése érdekében a gazdasági társaságoknak is állandóan figyelemmel kell kísérnie a versenytársak tevékenységét.

Az üzleti hírszerzés legális adat- és információszerzésen alapul.

Ehhez törekedni kell a versenyben lévő gazdasági társaságok tervei, erőforrásai megismerésére. Főként azokon a piacokon fontos az üzleti hírszerzés, ahol a versenyben lévő társaságok hozzávetőlegesen azonos feltételekkel tevékenykednek.

Természetesen az átvizsgálás objektív alapját folyamatosan frissülő online adatbázisunk képezi (KAVOSZ, Központi Statisztikai Hivatal, Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat, Magyar Közlöny, Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium, Nemzeti Adó- és Vámhivatal), mely segítségével meghatározzuk a cég tulajdonosi kapcsolatrendszerét, a tagok egyéb érdekeltségeit, következtetünk a cég üzletvitelére, megbízhatóságára, komolyságára.

Szubjektív oldalon fontos információkat tartalmazhat a cég székhelyén, telephelyén, fióktelepén az általunk elkészített környezettanulmány a tulajdonosi kör, ügyvezető, alkalmazottak vonatkozásában.

Területei:

© omerta07.hu