Magánnyomozás

Megbízási szerződésünk alapján a megbízót megillető jogok keretein belül figyelő, kutató, felderítő, dokumentáló munkánkkal, elemző, értékelő, informáló, javaslattevő tevékenységünkkel és személyes közreműködésünkkel segítjük megbízónk jogainak, jogszerű érdekeinek érvényesítését és kötelezettségeinek teljesítését.

Hazánkban ez a fajta tevékenység szabályozása nemcsak felületes, hanem diszkriminatív és átlagos is, így számtalan olyan nyomozati technikát vagyunk kénytelenek használni, amelyek egészen sajátosan értelmezik a törvényesség fogalmát. Természetesen írott szabályként sosem léphetünk át a törvényesség mezsgyéjén, nem veszélyeztettetjük saját és megbízóink jó hírnevét, de eredmény centrikusan dolgozunk!

Magyarországon csak néhány olyan adatbázis létezik, amelyek a magánnyomozók munkáját jelentősen segíthetnék. A sajátos környezet ellenére mégis nagy lehet a mozgásterünk, ha a múltbeli esemény, vagy az esetleges bűncselekmény felderítése, megelőzése és bizonyítása érdekében a megtehető taktikákat és technikákat megfelelően ötvözzük.

Megbízónk igénye szerint tevékenységünket úgy is végezhetjük, hogy az érdeklődés alanya és környezete ne értesüljön az adatgyűjtési tényről, annak valódi okáról.

A hozzánk érkező legkülönbözőbb kéréseket elméleti tudásunk és gyakorlati tapasztalataink, hely- és személyismeretünk birtokában elégítjük ki.

Területei:

© omerta07.hu