Rendezvényszervezés

A festői szépségű Bakonyban elhelyezkedő Szikla Élményfarmunkon, mely Tés községében, a természetben 8109 Tés, Csőszpuszta 22. szám alatt található, vállaljuk rendezvényének megszervezését, lebonyolítását az ötletektől a megvalósításig.

Az általunk lebonyolított rendezvényeken a lehető legjobb, zökkenőmentes kivitelezésre törekszünk. Cégünk teljes körű rendezvényszervezési szolgáltatást kínál a kreatív koncepció kialakításától a kivitelezésig.

Ebben az elszemélytelenedő világban mi minden körülmények között fontosnak tartjuk az emberi kapcsolatokat, a személyes találkozókat, megbeszéléseket és csapatépítő tréningeket.

Kínálatunkban az egyszerű pihenés mellett, a különféle sportolási lehetőségeket magukban hordozó programok is megtalálhatók.

A vendég- és apartman házunk 2017 évben teljesen felújításon esett át.

Az épületből szép kilátás nyílik a szállás körül elterülő saját tulajdonú 7 hektáros fás, ligetes területre.

A házban 1 apartman /2 szoba, fürdőszoba zuhanyozóval, külön WC/, és 4 szoba /fürdőszoba, benne zuhanyozó és WC/ található. A szobák igény szerint 1-6 személyesek, az ágyak létszámnak megfelelően alakíthatók!

A vendégház műholdas TV-vel ellátott hatalmas társalgóval, és még nagyobb terasszal várja vendégeit. A Wi-Fi ingyenes az egész épületben.

A reggelit, vacsorát igény esetén biztosítunk.

A helyszínen és a környéken számos különféle program mellett a ház körül kialakított parkosított kert, grillező, kemence és szabad tűzrakó és a terasz is garantálja a kellemes időtöltést.

Reméljük, hogy a vendégházunk kialakítása az Önök igényeit mindenben kielégítik, és házunkban a pihenésre, kikapcsolódásra szánt idejüket kényelemben töltik majd el!

Tovább a sziklaelmenyfarm.hu-ra »

© omerta07.hu